sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Palasia kesästä

Joko kesä vihdoinkin pääsisi kunnolla alkuun? Kaiken sen sateen, tuulen ja kylmyyden jälkeen? Tänään heinäkuun ensimmäisenä päivänä on ainakin sää mitä kesäisin ja kaunein ♥Luumupuussa näkyy pikkuriikkisiä hedelmän alkuja ja karviaismarjapensaassa, kuten myös viinimarjapensaissa on raakileita.Mansikat kuuluvat olennaisena osana kesään. Yhtenä päivänä nautin ystävälläni jäätelöannosta kera mansikoiden, toisena päivänä toisen ystävän kanssa mutakakkua mansikoilla Aulangolla lammen rannalla.

Koirat nauttivat kesästä. Ne loikoilevat pitkin pihaa, tonkivat pusikoita ja leikkivät. Etenkin Mauri-pentu tekee jälkimmäisintä tuon tuostakin - se leikkii pallolla, se leikkii pehmolelulla, se leikkii frisbeellä. Löytyypähän sen pihaleluvalikoimasta yksi villapipokin :)
Kesällä myös grillaillaan niin paljon, että syksyn tullen varmasti tietää grillanneensa - on tullut herkuteltua sitä ja tätä suorastaan kyllästymiseen asti :)
 

Oikein ihanaa ja aurinkoista alkanutta heinäkuuta kaikille! Toivottavasti saisimme nyt aurinkoisia ja lämpöisiä kesäkelejä!

9 kommenttia:

Bullukat kirjoitti...

Kiitti, kun kävit vinkkaamassa tämän blogin heräämisestä. Meni suosikkeihin :)

Anna kirjoitti...

Ihania karvaturreja teillä! Pennut on niin hellyyttäviä :) Nyt tuli nälkä, kun grillaamisesta kirjoitit ;) Toivotaan tosiaan, että nyt ne kesäkelit alkaa ihan oikeasti!

Miia kirjoitti...

Voi mikä pentu <3

Marika kirjoitti...

Bullukat:
Kiva taas palailla höpötysblogin juurille!

Anna:
Pennut ovat samaan aikaan niin hellyttäviä ja kamalia! Niin suloisia ja herttaisia, mutta etenkin meidän pentunen puree kaiken mikä vain tielle osuu.. :)

Miia:
Meidän pieni ♥

Saila kirjoitti...

Aurinkoista heinäkuuta teillekin! Ihanat karvanaamat ♥

Mayo kirjoitti...

Kyllä näillä kuvilla pääsemme hyvin kesän alkuun. Iloista kesää : )

minttu kirjoitti...

Hauska blogin nimi sinulla!:)

Omakin elämäni on enemmän ja vähemmän karvaista, riippuen vähän siitä, koska on koirat ja mies trimmattavana:D

Minz kirjoitti...

Nyt vielä kun ei ole ollut liian kuumaa, niin koiratkin nauttivat. Pysyisi vain tällaisena; lämpimänä, muttei helteisenä, niin niin tassuttajat kuin kasvitkin tykkäisivät. ;) Niin, ja puhumattakaan itsestäni. =D

Marika kirjoitti...

Saila:
Kiitos! Tänään on kyllä ollut jo aivan ihana ilma! :)

Mayo:
Hassua kun kesä alaka näin heinäkuussa, mutta toiottavasti nyt sitten jatkuisi myös pitkälle!

minttu:
Perustin tämän Karvainen elämäni-blogin jo monta vuotta sitten, mutta sittemmin se jäi tauolle. Nyt taas mennään samalla nimellä! :)

Minz:
Tahvolla on nyt jo kieli välillä ihan pitkällä, kun silä on turkki niin VALTAVA!