lauantai 14. heinäkuuta 2012

Lukee, lukee, lukeeViime viikon tiistaina tekemässäni postauksessa hehkutin löytämääni kirjailijapariskuntaa taitelijanimeltään Nicci French. Kun kirjoja osui silmiini kirjastolla, lainasin niitä samantien kolmin kappalein.

Kaikki on jo luettu ja nyt muutama päivä sitten löysin kirjastolta vielä neljännenkin heidän kirjansa, nimeltään "ihon alla". Tänään sain sen päätökseen ja kuinka hyvä se olikaan!Myös Karin Alvtegenin kirjat joita viime postauksessa hehkutin löytäneeni kirjastolta, ovat nekin jo luettu. "Varjo" ja "Tuntematon" olivat Alvtegenin tyyliin hyvin otteessaan pitäviä ja suositeltavia.

Puhkesin myös lähes iloiseen hyppelyyn, kun huomasin kirjaston hyllyllä Harlan Cobenin teoksen, jota en ole vielä lukenut! :)


Loukussa-kirjan pääsen aloittamaan tänään. Olen lukenut kaikki Cobenin kirjat joita vain olen kirjastolta löytänyt ja pitänyt niistä kaikista kovasti :)

Mikäli tätä postausta lukee muut jännityskirjojen ystävät, niin kertokaahan jotain suosituksia hyvistä kirjoista ja kirjailijoista!

Muun muassa Mary Higgns Clarkilta, Camilla Läckbergiltä, Karin Slaughterilta, Thomas Cookilta, Donna Leonilta olen jo lukenut kaikki saatavilla olevat kirjat - ja ne joita en vielä ole lukenut, odottelen niitä kirjastolle.

Nämä luetellut kuitenkin ovat kaikki sellaisia kirjailijoita joiden tuotannosta pidän kovin. Myös Chelsea Cainin trilogia hurmaavasta sarjamurhaajanaisesta ja tätä jäljittävästä etsivästä on tullut luettua ja ihailtua ja kauhisteltua sen upeutta!

Ei kommentteja: