tiistai 3. heinäkuuta 2012

Kesäpiha, kesäkoti


Rakastan kesää suuresti siksi, että silloin koko piha tuntuu omalta kodilta. Reilun 80 neliön pieni kotimme laajenee 2000 neliön kokoiseksi puutarhaksi.

Kesällä aikaa tulee vietettyä pihalla paljon, koska siitä tahtoo saada niin paljon irti talven varalle. Kesällä kun paviljonki ja grillipaikka ovat kuin toinen keittiö, iso nurmikko on koirien temmellyskenttä, jossa voi nauttia leikeistä. Koko piha on yhtä isoa olohuonetta!


Minä kävin tänään uimassa toista kertaa koko kesänä. Yleensä käyn ensimmäisen kerran uimassa jo toukokuussa, mutta tänä kesänä on ollut niin kylmää ja sateista, että uskaltauduin uimaan vasta juhannuksena veljentyttöni kanssa.

Vaan kuinka rakastankaan sitä tunnetta kun istuu illalla uinnin jälkeen laiturilla ja katselee auringon hiljaista laskeutumista metsän taakse. Se on jotain niin kaunista, että sen tallettaa syvälle muistohinsa talveksi.


Minusta on ihana polskuttaa vedessä oikein antaumuksella, sukellella ja heitellä vettä satamaan päälleni. Ja siinä samalla katsella kuinka aurinko loistaa veden pinnalla. Ihanuutta! :)


6 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

Ihanan iso piha teillä!

Minulla jää aina uinnit väliin, koska vesi on minusta niin kylmää:)

Tiitiskä kirjoitti...

Paljon tilaa temmeltää=) Kauniita kuvia!

Marika kirjoitti...

Sussi:
Minun mielestäni meidän piha on PIENI! Haaveillaan oikein isosta tilasta, jossa olisi osittain metsääkin.. ehkä joskus :)

Tiitiskä:
Koirat kyllä tykkäävät! Tulee itselle niin onnellinen olo kun katselee niiden iloista tepastelua ympäri pihaa :)

Taina kirjoitti...

vastavierailulla, ja lukijaksi jään. :)
mä oon uhonnut lapsille etten ui koko kesänä - ei oo mun juttu. saa nähdä kuinka käy. :)

Mia -Willa Oliviasta kirjoitti...

Just tollasesta mäkin nautin. Mutta se jää vaan haaveilun puolelle...
Mä oon sellanen vilukissa, että... :(

Marika kirjoitti...

Taina:
Tervetuloa! ♥ Hassua kuinka toiset niin nauttivat uimisesta, kun toiset taas eivät yhtään. Minä kuulun niihin jotka oikein odottavat talvella sitä hetkeä, kun pääsee järveen polskuttamaan ♥

Mia:
Meillä se on enemmänkin tuo mies joka on vilukissa :)