sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Korttien maailma!

Minä joka olen harrastusten suhteen aina yhtä lyhytjänteinen ja kyllästyn yhtä nopeasti kuin innostus on alkanutkin, olen yhtä harrastusta jaksanut jo useamman vuoden. Tämä harrastus on postcrossing :)

Luonnollisesti, myös siihen kyllästyn välillä ja olen kuukausitolkulla lähettämättä yhtään korttia, kunnes sitten taas uudelleen innostun. Tällä on/off-tekniikalla alkaa lähetettyjä kortteja ympäri maailman olla lähemmäs 600 kappaletta.

Esittelen nyt joitain suosikkejani kautta aikojen, jotka ovat omaan postilaatikkooni tupsahtaneet tässä viimeisten vuosien aikana. Ensinnäkin pupukortit, ne ovat ihanuutta ♥
Sitten toinen mistä tykkään erityisesti, on lehmäkortit. Niitäkin on tullut postilaatikon pohjalta kaiveltua useita erilaisia, tässä niistäkin joitain ihanuuksia :)Sitten muita sekalaisia suosikkeja joita on laatikkoon tupsahdellut, ihan laidasta laitaan eri tyylisiä ja eri aiheita :)


2 kommenttia:

miia kirjoitti...

Kivoja kortteja, varsinkin noi puput! :) Mullakin postcrossaus on ihan yhtä kausiluonteista, välillä lähetän hirveästi kortteja ja välillä on pitkiä taukoja. Onneksi tätä voi näinkin harrastaa! :)

Taika kirjoitti...

Minäkin toivon postcrossingin kautta aina pupukortteja :) Ja niitä on paljon tullutkin!